Topp 5: Chelseas bästa anfallspar i historien

CHELSEAS FEM BÄSTA ANFALLSPAR

Är du ett Chelsea-fan och varit det under en längre tid? Har du någon gång tänkt tillbaka på fem som var din största idol i inledningen när du började följa klubben? Många supportrar börjar ofta gilla en klubb på grund av vilka anfallare de har längst fram. Många börjar till exempel heja på Real Madrid då man har Cristiano Ronaldo och Gareth Bale medan flera Barcelona-fans började gillade klubben på grund av Messi, Suárez och Neymar.

Chelsea har under åren haft väldigt bra anfallare, spelare som Jimmy Floyd Hasselbaink, Eidur Gudjohnsen, Didier Drogba och Nicholas Anelka har dragit på sig den blåa tröjan och öst in mål på Stamford Bridge. Nu har vi på Silly Season Sverige satt ihop en lista med de fem bästa anfallsparen i Chelseas historia. Vissa spelare på listan känns igen mer än andra men alla har en sak gemensamt, de har gjort underverk på Fulham Road.

DE ÄR CHELSEAS BÄSTA ANFALLSPAR GENOM TIDERNA

Tidigare har vi bland annat gjort listor om de bästa anfallarna sen 2005Real Madrids tränare sen 2004 i rangordning och de tio snabbaste VM-målen någonsin. Listor som ni gärna får ta en titt på efter att vi gått igenom vilka fem anfallspar som varit de bästa i Chelseas historia, häng med!

5) Gianfranco Zola och Mark Hughes

Mark Hughes of Chelsea celebrates scoring a goal with GianFranco Zola on his back

Den numera Stoke-tränaren Mark Hughes och Al Arabi-tränaren Gianfranco Zola gjorde tillsammans en otrolig mängd mål i klubben.

Zola som får tacka Hughes för flera av målen blev ofta framspelad av engelsmannen som stod för en del magi på fotbollsplanen. Tillsammans vann de FA Cupen, Ligacupen och Europeiska cupvinnarcupen mellan 1995 och 1998 och duon var den avgörande faktorn i att man tillslut kunde vissa de tre titlarna.

Sidor: 1 2 3 4 5

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply