Kurzawa har bestämt sig – vill till titelkonkurrenterna

Layvin Kurzawa till Paris Saint-Germain?

Den franske ytterbacken nobbar Premier League och berättar för AS Monacos klubbledning att han vill stanna i Ligue 1 men flytta till konkurrenterna.

Layvin Kurzawa har under det senaste året växt ut till en av Ligue 1s bästa vänsterbackar och har varit en av de största anledningarna till att AS Monaco slutat på tredje plats i tabellen vilket innebär kval till Champions League. Nu rapporterar People att spelaren nobbar Premier League helt för att istället endast vara intresserad av att flytta till en klubb, Paris Saint-Germain.

Enligt L’Equipe ska den franska huvudstadsklubben vilja värva in Kurzawa efter att Lucas Digne kommer att närmare spel i AS RomaPSG ska enligt tidningen ha lagt ett bud värt 14 miljoner pund på spelaren och är nu den klubb som sägs vara närmast att värva 22-åringen. Spelaren har kontrakt med AS Monaco till och med 30 juni 2018 och värderas enligt transfermarkt till sju miljoner pund.

Manchester United intresserade

Kurzawa är på flera klubbars listor med potentiella nyförvärv. En av de största är Manchester United som ska ha varit väldigt intresserade av spelarens tjänster. Även Arsenal och Chelseas ska vara intresserade av spelaren som i nästa vecka kommer att spela Champions League Play-off mot Valencia.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply