Agenten: ”Han skriver på för Milan”

Den lovande tonåringen José Mauri närmar sig Milan

José Mauri har varit ett hett villebråd för många italienska klubbar under våren efter sin fina säsong i Parma. Nu uppger spelarens agent att mittfältaren är klar för spel i den klassiska klubben Milan.

José Mauri är en ung italiensk talang som spelat i Parmas organisation under hela sin karriär. Han flyttades under 2013 upp till A-laget och fick sitt stora genombrott under den gångna säsongen då han fick spela hela 33 matcher i Serie A. 19-åringen var ett av få glädjeämnen i den totalt krisande klubben som till sist gick i konkurs och tvångsnedflyttades till Serie D.

Innermittfältaren var inne på sitt sista år i Parma och valde nu att lämna klubben när kontraktet löpte ut den 1 juli. Men José Mauri har redan gjort klart med en ny klubbadress, åtminstone om man får tro spelarens agent.

”Om det inte blir en tsunami så kommer övergången att slutföras”

Dino Zampacorta heter agenten som gått ut med de färska uppgifterna som säger att José Mauri inom kort kommer att genomföra en övergång till Serie A-klubben Milan.
– Det finns bara ett par detaljer att lösa. Mållinjen är inom räckhåll, det är bara några meter kvar att springa. Övergången är nästan klar, det enda som drar ut på det är en liten byråkratisk fråga, som är bortom vår kontroll, säger Zampacorta till Tuttomercatoweb.

– Det finns inga ekonomiska problem då vi nått en överenskommelse. Såvida det inte blir en tsunami kommer övergången slutföras. Killen är så glad, bland lagen som tittat på honom är Milan de som trott på honom från början, även när han inte var någon, inte efter 30 matcher och hans mål mot Juventus.

Av intervjun att döma är José Mauri så gott som klar för ”Rossonneri” och han kommer därmed att gå som en free transfer.

Enligt Tuttomercatoweb så kommer José Mauri, som har sex landskamper för Italiens U-17 landslag på meritlistan, att skriva på ett kontrakt med Milan som sträcker sig över de kommande fyra säsongerna.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply