LISTA: De tio största övergångarna hittills i sommar

Största övergångar av kända fotbollsspelare 2015/2016

Vilka är de  tio största övergångarna hittills i sommar 2015? Flera stjärnor har redan flyttat till nya klubbadresser. Transferfönstret slog officiellt upp sina portar under gårdagen, den första juli, men redan nu är det väldigt många värvningar som redan har slutförts. Juventus har förstärkt rejält med värvningar från både hemland och utland, Manchester United har hittat en skyttekung i Holland och även Barcelona har förstärkt truppen – trots det transferförbudet som råder.

10 främsta övergångarna i fotbollsvärlden hittills under sommarens transferfönster 2015

Vad passar då egentligen bättre än en lista med de tio främsta övergångarna i fotbollsvärlden hittills. Det återstår väldigt mycket av detta transferfönster men redan nu kan vi samtidigt notera flera klubbar som ryckt upp sig en aning eller två. Vi på Silly Season Sverige har tidigare erbjudit listor med bland annat tio intressanta övergångar mellan den 8-14 juni, tio intressanta övergångar den 15-21 juni och så sent som igår kom listan med de tio mest intressanta övergångarna den 22-28 juni.

Noterbart är att denna listan är utvald av personliga åsikter och att den berör samtliga officiella övergångar fram till skrivande stund, den 2/6-2015 klockan 16:00.


 

Jackson Martinez, Porto -> Atlético Madrid

Den första av tio värvningar som tar plats på den här listan är gällande anfallaren Jackson Martinez. Den colombianske landslagsstjärnan och tidigare anfallsstjärnan i portugisiska storklubben Porto, ryktades en längre tid vara på väg att skriva på för Milan. Men vindarna hann vända ytterligare en gång gällande spelaren som ofta varit omnämnd i transfercirkusen, och istället blev det Atlético Madrid för stjärnan.

Transfersumman landade på friska 35 miljoner euro, vilket motsvarar den utköpsklausul Porto satt på deras dåvarande guldklimp. Det blev totalt totalt 92 mål på 136 tävlingsmatcher i Porto för anfallaren som nu har fyra säsonger med Madrid-laget att se fram emot.

Sidor: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply