Inter avvaktar med Lucas Leiva-affär

Serie A-klubben osäker kring Liverpool-stjärnans flytt

Den italienska klubben Inter har ryktats vilja lägga beslag på Liverpools Lucas Leiva. Nu kan dock affären komma att slås av då Serie A-laget fått upp intresset om andra spelare istället.

Det har gått tufft för Inter den senaste tiden. De ligger redan tolv poäng bakom seriesuveränen Juventus i ligaspelet, och en Scudetto är därför praktiskt taget otänkbar redan efter 18 omgångar. Dessutom åkte laget ur Europa League redan i gruppspelet, något som fått fansen att rasa.

Nej, Inter är inte vad de var då Zlatan Ibrahimovic fanns i laget och spelade hem fyra raka ligatitlar. Milano-laget är i behov av förstärkning, och ett tag verkade Liverpools Lucas Leiva vara rätt man för jobbet – fram tills idag.

Italiensk media bekräftar

Inter har släppt in 21 mål på 18 matcher och uppges därför vara i behov av en defensiv mittfältare som kan styra upp det hela. Det talades länge om brassen Leiva, men under dagen bekräftar italienska Gazzetta dello Sport att intresset för PL-spelaren svalnat och istället finns andra namn på klubbens önskelista.

Bland andra är Luiz Gustavo, Milan Badelj och Lassana Diarra namn som länkas samman till ”Nerazzurri”. 29-årige Levia ser därför ut att få fortsätta att stanna på Anfield, åtminstone på bänken, där mittfältaren tillbringat den största delen av säsongen.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply