Uppgifter: Antonio Conte tar över Inter

Uppgifter: Antonio Conte tar över Inter

Inter anställer Conte i sommar?

Italienaren som varit klubblös sen han lämnade Chelsea ser nu ut att ta över Inter inför säsongen 2019/2020.

Antonio Conte har varit runt i flera klubbar under de senaste åren. Juventus och Chelsea är endast två av de samtidigt som tränaren även varit ansvarig för det italienska landslaget.

Efter en tid utan ett tränarjobb ser nu Conte ut att vara tillbaka i den europeiska toppfotbollen, detta i hemlandet Italien. Enligt brittisk press ska nämligen Conte vara överens med Inter om ett kontrakt över de kommande säsongerna. Det är The Guardian som skriver om Contes nya klubb och då man tagit sig till Champions League nästa säsong vill Giuseppe Meazza-klubben nu satsa stort genom att få in en rutinerad tränare.

49-åringen ska enligt tidningen vara överens med Inter om ett kontrakt som sträcker sig till och med 2022 eller 2023. Han kommer i så fall ersätta Luciano Spalletti som suttit på tränarbänken i klubben under de två senaste säsongerna.

PSG och Bayern Munchen intresserade

Det är inte bara Inter som ska ha anmält sitt intresse för Conte. Även Paris Saint-Germain och Bayern Munchen ska ha varit ute efter italienarens underskrift. Tillslut föll valet dock på Inter då tränaren ska vara sugen på en återkomst till Italien och utmana Juventus om titeln.

SE ÄVEN: Uppgifter: Inter förbereder bud på United-stjärnan

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply