Uppgifter: Conte vill se Lukaku i Inter nästa säsong

Uppgifter: Conte vill se Lukaku i Inter nästa säsong

Lukaku till Inter?

Den tidigare Chelsea-tränaren ser ut att ta över Inter i sommar. Nu ska Antonio Conte ha bett sin nya klubb om att försöka värva in Romelu Lukaku.

Mycket tyder på att Antonio Conte kommer ta över Inter till nästa säsong. Efter att ha lämnat Chelsea har italienaren varit klubblös och då Inter inte ska vara nöjda med Luciano Spalletti ska man nu vilja hämta in en ny tränare. Enligt bland annat brittiska Sky Sports kommer Conte att ta över tränarposten på Giuseppe Meazza till nästa säsong och nu ska han ha bett Inter om vilka spelare han vill se i den blåsvarta klubben efter sommaren.

Nu skriver tidningen The Times att Conte vill se Manchester Uniteds anfallare Romelu Lukaku som anfallsspets i klubben under 2019/2020. Även La Gazzetta dello Sport skriver om intresset och menar att Inter kommer att erbjuda 30 miljoner euro plus Ivan Perisic för att få till en affär.

Lukaku sitter på ett kontrakt med The Red Devils till och med sommaren 2022 och har under en längre tid sags kunna lämna Old Trafford.

”Gillar nya länder”

Romelu Lukaku ska inte ha några problem med att flytta till Serie A i sommar. Spelarens agent gick ut för drygt en och en halv månad sedan och öppnade dörren för en flytt till Italien.

– Det är hans andra säsong här och han har fortfarande tre år kvar på sitt kontrakt. Vi får se. Han är en som älskar att lära känna nya kulturer, en annorlunda fotboll. Han ser en väg att ha en karriär där han spelar i olika länder eftersom han vill vinna en del troféer och bevisa sig själv och säga till sina barn: “Jag vann där och jag vann där och jag vann där”, sa Federico Pastorello då till Sky Sports.

SE ÄVEN: Så mycket tjänar Manchester Uniteds stjärnor

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply