Uppgifter: Napoli förkastar Uniteds bud på Kalidou Koulibaly

Uppgifter: Napoli förkastar Uniteds bud på Kalidou Koulibaly

Koulibaly stannar i Napoli

Spelaren finns på önskelistan hos flera av Europas största klubbar. Napoli har dock inga planer på att sälja Kalidou Koulibaly.

Manchester United behöver förstärka försvaret inför nästkommande säsong. Under 2018/2019 har det varit väldigt svajigt och om man ska utmana topplagen nästa säsong behövs ett par försvarsvärvningar för att få stabilitet. Flera namn har kopplats ihop med en flytt till Old Trafford men ännu har inget försvarare nappat på The Red Devils erbjudande. Ett namn det pratats mycket om är Kalidou Koulibaly. Napoli-försvararen har vid flera tillfällen ryktats kunna lämna för Premier League men Serie A-klubben ska inte vara speciellt intresserade av att sälja.

Manchester United har nu dock presenterat ett nytt bud och ska vara beredda att betala 110 miljoner euro för spelaren. Nicolò Schira på Calciomercato samt Gazzetta dello Sport skriver att intresset hos The Red Devils ska vara förnyat men att Napoli inte kommer att gå med på en försäljning.

Napolis president De Laurentiis har förnekat att man kommer gå med på att sälja sin spelare och kommer endast att sälja honom om någon betalar 150 miljoner euro sommaren 2020.

SE ÄVEN: Officiellt: Toni Kroos förlänger med Real Madrid

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply