Rudiger på plats i Rom – läkarundersöks imorgon

Lämnar Stuttgart för Roma

Den italienska storklubben ser äntligen ut att ha en ny försvarare på ingång. Stuttgart-backen Antonio Rudiger, 22, är nämligen idag på plats i Rom för att imorgon genomföra läkarundersökningen.

Roma har nyligen gjort klart med offensiva stjärnor som Mohamed Salah och Edin Dzeko, men samtidigt har ett stort frågetecken funnits gällande deras defensiva styrka inför säsongsstarten. Med ligapremiären på lördag mot Hellas Verona ser nu klubben ut att, efter bland annat tappat Alessio Romagnoli till Milan, ha funnit ett namn att addera till sina defensiva styrkor.

Rudiger klar imorgon

Den 22-årige tyske landslagsbacken Antonio Rudiger har tidigare rapporterats vara på väg till storklubben och idag kommer nya glädjande uppgifter om att spelaren landat i Rom. Avtalet med Stuttgart ska gälla ett säsongslångt låneavtal med en köpoption på spelaren värd nio miljoner euro, en option som kan bli obligatorisk beroende på om spelaren uppnår vissa kriterier.

Spelklar till helgen

Spelaren landade på Fiumicino flygplats under måndagsmorgonen och deklarerade ”forza Roma!” till de väntande supportrarna innan han hoppade in i en väntande bil. Nu väntas han genomföra den obligatoriska läkarundersökningen under morgondagen och om allt går som det ska, kommer han vara tillgänglig för manager Rudi Garcia till helgens premiäromgång.

Det kan samtidigt bli fler värvningar till defensiven för managern som efterfrågat tre nya försvarare. Lucas Digne i Paris Saint-Germain kan mycket väl där vara nästa namn att anlända till Giallorossi.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply