bet365

Gabigol kan lämna Inter i vinter

Gabigol kan lämna Inter i vinter

Inter vill låna ut Gabigol i vinter

Enligt TMW räknar inte Inter med spelaren och vill låna ut brassen som inte alls levt upp till förväntningarna efter sommarens olympiska spel.

I somras var det dragkamp om brassen Gabriel Barbosa mer känd som Gabigol. Storklubbar runt om i Europa ville då värva spelaren och tillslut blev det Inter som drog det längsta strået då Suning holdings group gick in och betalade transfersumman för den dåvarande Santos-spelaren som kostade 29,5 miljoner euro att köpa loss spelaren som nu ser ut att vara på väg från klubben.

Under Inters tidigare tränare Frank De Boer fick brassen sparsamt med speltid och skulle situationen inte ändras under Stefano Pioli pekar det mesta på att spelaren kan lämna på lån under det kommande transferfönstret som öppnar i januari månad.

Spelarens nuvarande kontrakt sträcker sig till och med sommaren 2021 och det kommer inte vara några större problem att hitta en klubb att låna ut brassen till. TMW skriver att både italienska och utländska klubbar ska vara intresserade av att låna in Gabigol under vårsäsongen.

Vill värva Nilsson Lindelöf i vinter

Inter kommer inte bara vilja göra sig av med spelare under det stundande transferfönstret. Man kommer även vilja förstärka truppen och framförallt försvaret där Victor Nilsson Lindelöf är ett hett namn på listan över potentiella nyförvärv för Serie A-klubben.

Enligt uppgifter till TMW skall Inter vara beredda att betala Benfica den summa som de kräver i utköpsklausul för den 22-årige svensken, hela 30 miljoner euro uppges den portugisiska klubben kräva. För närvarande står svensken under kontrakt med Benfica till 2020 och verkar trivas bra i klubben också, vilket gör att han med all förmodan inte kommer stressa fram en flytt.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365