Uppgifter: Inter Milan närmar sig Victor Lindelöf

bet365
Uppgifter: Inter Milan närmar sig Victor Lindelöf
bet365

Mystiken tätnar kring Lindelöfs framtid

Den svenske mittbacken Victor Lindelöf jagas av några av Europas största klubbar, och de är alla väldigt intresserade av den unge men mycket lovande försvararen som sitter på ett kontrakt till 2020.

Under hösten har det talats mycket om Victor Lindelöfs framtid och vart den eftertraktade försvararen kan komma att hamna någonstans. Efter att redan förra året ha visat framfötterna i U21-EM där han var med och hjälpte Sverige att ta guld, har han i år tagit steget upp till a-laget och en position i startelvan i det nya blågult. Därtill har det gått mycket bra med hans nuvarande klubb, portugisiska Benfica, och alla dessa faktorer har bidragit till att flertalet stora klubbar har fått upp ögonen för honom, däribland Juventus, Napoli, Manchester United och Borussia Dortmund.

En annan klubb som verkligen intresserar sig för försvararen och kan tänka sig att förbereda ett bud på honom är Inter Milan, detta rapporterar TMW. Enligt uppgifter till sidan skall Inter vara beredda att betala Benfica den summa som de kräver i utköpsklausul för den 22-årige svensken, hela 30 miljoner euro uppges den portugisiska klubben kräva. För närvarande står svensken under kontrakt med Benfica till 2020 och verkar trivas bra i klubben också, vilket gör att han med all förmodan inte kommer stressa fram en flytt.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365