VDn bekräftar: Talang klar för Chelsea

För ett par veckor sedan blev den brasilianske talangen Nathan Allan klar för Chelsea, och nu verkar det som om man fortsätter på den inslagna vägen med unga talanger. Enligt Viitorul Constantas VD är nämligen den 17-årige talangen Cristian Manea klar för klubben.

Det har under en längre tid ryktats om att Viitorul Constantas supertalang Cristian Manea är nära en flytt till Stamford Bridge, och nu har den rumänska klubbens VD enligt journalisten Emanuel Rosu bekräftat att Manea är klar för Chelsea, detta trots att det inte kommit någon bekräftelse från Premier League-mästarna själva.

Lär spendera första året i Vitesse

Det troliga är enligt The Independent att högerbacken, som debuterade i det rumänska landslaget redan som 16-åring, får spendera sin första säsong som Chelsea-spelare i den holländska klubben Vitesse, innan han har fått sitt nödvändiga arbetstillstånd. Summan det tidigare rapporterats handla om är 2 miljoner pund för Manea, som även kan spela som sittande mittfältare.

Gheorghe Hagis son lämnar

VDn passade även på att, enligt Emanuel Rosu, bekräfta att den före detta storspelaren Gheorghe Hagis son Ianis Hagi lämnar den rumänska klubben för spel i Serie A och Fiorentina. En övergång som tidigare avslöjats av en annan rumänsk legendar i Adrian Mutu.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply