Uppgifter: PL-nykomlingen jagar ytterback från Serie A

Norwich siktar in sig på Marcos Alonso

Det är ingen hemlighet att Norwich har velat värva Robbie Brady från Hull under en längre tid. Men övergången tycks nu gå i stöpet vilket gör att Norwich måste se sig om efter andra alternativ på vänsterkanten och klubben kan ha hittat sin man i Italien.

Martin Olsson har varit given på Norwich vänsterbacksplats de senaste säsongerna. Men svensken är numera skadad och för tillfället vikarierar Bradley Johnson, som vanligtvis är innermittfältare, på ytterbackspositionen. Det är givetvis inte optimalt och tränaren Alex Neill är nu i desperat behov efter en förstärkning. Norwich såg sin perfekta värvning i Robbie Brady från nyligen nedflyttade Hull men parterna ser nu ut att stå stilla i förhandlingarna.

Som en backup-plan förbereder nu Norwich ett bud på en ytterback från Serie A.

Kan erbjuda 2.1 miljoner pund

Norwich kan tänka sig att värva Marcos Alonso från Fiorentina. Premier League-nykomlingen sägs, enligt Mediaset, vara förberedda på att erbjuda 2.1 miljoner pund för att köpa loss den spanske försvararen. Det återstår dock att se ifall Fiorentina villa ha mer betalt för 24-åringen.

Marcos Alonso har tidigare under sin karriär spelat i den engelska högstaligan då han under ett halvår var utlånad till Sunderland och där visade han att kvalitén för att spela i England finns.

Alonso har fyra U19-landskamper för Spanien på meritlistan och förra säsongen spelade han 35 matcher för sitt Fiorentina, alla tävlingar inkluderade.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply