Uppgifter: Milinkovic-Savic klar för Lazio

Serben uppges gå till Rom-klubben

Uppgifterna kring serbiske spelaren Sergej Milinković-Savić har varit många och utspridda. Efter att Fiorentina tidigare dragit sig ur i slutskedet verkar det nu som att ligakonkurrenten Lazio har affären klar med belgiska Genk.

Det har varit en rejäl transfersaga kring den serbiske spelaren Sergej Milinković-Savić denna sommaren. I dagsläget hos den belgiska klubben Genk, men har ryktats flitigt ihop med främst klubbar från Italien. Ett tag såg det ut som att Fiorentina var bestämda för att värva spelaren men i slutändan drog de tillbaka sitt intresse. Nu talar det istället för en flytt till Rom.

Kostar tio miljoner euro plus bonusar

Uppgifter säger nämligen på fredagskvällen från ANSA att förra säsongens Serie A-trean, Lazio ska ha en överenskommelse med den belgiska klubben gällande spelaren. Rapporterna säger att Biancocelesti kommer att betala tio miljoner euro plus bonusar för den eftertraktade spelaren, som även kan räkna med ett femårskontrakt. Lönen sägs ligga inledningsvis på 650.000 euro, men kommer allt eftersom stiga.

Avslutningsvis sägs spelaren nu ansluta till resten av laget och ska vara tillgänglig för spel den italienska Supercupen den åttonde augusti i Shanghai.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply