Sevilla-mittfältaren på väg till Serie A?

Inter värvar från La Liga?

Enligt spansk media ska Roberto Mancini ha ögonen på Sevillas defensive mittfältare Stephane M’Bia.

SevillaStephane M’Bia kan komma att lämna Europa League-seminfinalisterna för spel i Serie A och Inter, det rapporterar den spanska tidningen Diario Sport. Kameruniern som kom till den andalusiska klubben från Queens Park Rangers inför förra säsongen har växt ut till en av Sevillas viktigaste spelare och styr mittfältet. M’Bias framfart i den vitröda tröjan har dock inte gått omärkt förbi och nu ska Inter vilja värva 29-åringen. Det har inte nämnts något om hur mycket den italienska klubben ska erbjuda spelaren i lön men under ett längre tag har det ryktats om att den blåsvarta klubben ska vilja ta in flera nya spelare till nästa säsong och ge en bra lön. Detta trots att man precis fått böta 6 miljoner euro då man inte följt FIFA Financial Fair Play.

Kontrakt till juni

Spelarens kontrakt med Sevilla går enligt transfermarkt ut efter säsongen och det är fortfarande oklart om den spanska La Liga-femman kommer att förlänga med spelaren. Från början kom M’Bia på lån men skrev därefter på ett kontrakt med klubben som sträckte sig över denna säsong.

I och med M’Bias situation hoppas Inter med sin satsning inför nästa säsong kunna kontraktera spelaren gratis och det skulle bli en fin förstärkning i Mancinis lagbygge.

Framgångar i Europa League

Sen kameruniern kom till Sevilla har laget skördat framgångar i det internationella spelet. Under första säsongen i klubben vann man Europa League efter att ha slagit Benfica i finalen och denna säsong har man återigen tagit sig till semifinal där man har fördel inför returmötet mot Fiorentina nästa vecka. Det första mötet som spelades i Sevilla slutade med vinst för hemmalaget då man vann med 3-0.

SE ÄVEN: Efter Depay – Nu ska United värva mer från PSV

SE ÄVEN: Officiellt: Kruse klar för Wolfsburg

SE ÄVEN: Bales agent till attack mot Real Madrid-spelarna

 

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply