Falcao till det spanska succélaget?

Falcao kan återvända till La Liga

Spansk media skriver under söndagskvällen att Radamel Falcao kan komma att ersätta sin landsman Carlos Bacca i de regerande Europa League-mästarna Sevilla.

Det finns mycket spekulationer kring Radamel Falcaos framtid. I England skriver pressen att colombianen kommer att stanna på Old Trafford ytterligare sex månader medan medier i Spanien rapporterar att ’El Tigre kan komma att skriva på för Sevilla. I Frankrike skriver tidningarna att anfallaren kommer att återvända till AS Monaco men en sak är säker, Falcaos prestationer denna säsong väger inte in vad de intresserade klubbarna är inte det man tänkt på i första hand.  Efter att ha dragit på sig en otäck skada förra säsongen lånades den otroligt dyra anfallaren ut till Premier League och Manchester United för att hitta rätt igen, något som skulle bli svårare än man tänkt. Den före detta Atlético Madrid-anfallaren har endast stått för sex mål på 26 matcher denna säsong och i början sades det att att man inte tänkte behålla anfallaren, något som inte är helt säkert. I veckan kunde Silly Season Sverige rapportera att Falcao kan bli kvar i United, detta om David De Gea skulle vara kvar i klubben.

Kan skriva på för Sevilla

Det senaste ryktet kring Falcao är att han ska ersätta sin landsman Carlos Bacca i Sevilla. Den spanska ligafemman har denna säsong tagit sig till Europa League-semifinal och har 3-0 att gå på från det första mötet med Fiorentina. Skulle man vinna turneringen betyder det även att man kommer att få spela i Champions League, vilket skulle locka Falcao lite extra.
Förutom Radamel Falcao ska Sevilla även ha ögonen på River PlateTeófilo Gutiérrez som denna säsong stått för fyra mål på sex ligamatcher i Argentina.
Källa: Elgoldigital.com
 
SE ÄVEN: Lacazette het på marknaden
 
SE ÄVEN: Rodgers övertygad om Pirlo
 
SE ÄVEN: Bales agent till attack mot Real Madrid-spelarna

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365