Officiellt: Mario Gomez läkarundersöks på torsdag

Anfallaren lämnar Fiorentina för Besiktas

Förhandlingar har pågått mellan Fiorentina och Besiktas under de senaste veckorna. Nu står det dock klart att stjärnan kommer att skriva på för Besiktas. Den turkiska storklubben har bekräftat att stjärnan flygs in för läkarundersökning imorgon, torsdag.

Uppgifter har under dagen flödat gällande en affär som varit på gång under en längre tid. Den tidigare Bayern München-anfallaren Mario Gomezs tid i la Viola har varit på väg mot sitt slut under de senaste dagarna då förhandlingarna med turkiska Besiktas gått framåt rejält. Tidigare idag uppgavs parterna bara vara detaljer från varandra, vilket också berättades av Fiorentinas generaldirektör Andrea Rogg.

Kostar åtta miljoner euro

Nu är det också officiellt att en läkarundersökningen väntar imorgon för Gomez. Besiktas har nämligen på onsdagskvällen gått ut och meddelat att den rutinerade anfallaren kommer att flyga till Turkiet imorgon torsdag, med planet som beräknas landa på Ataturk Airport under eftermiddagen(lokal tid 14:15). Därefter ska de sista detaljerna förhandlas fram mellan parterna.

Enligt uppgifter kommer affären att kosta den turkiska storklubben åtta miljoner euro.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply