bet365

Ménez kan lämna AC Milan

Italiensk media rapporterar att Milans anfallsstjärna kan lämna klubben efter säsongen på grund av dåliga resultat.

Jérémy Ménez har varit en av få positiva saker i säsongens Milan som stått för en otroligt dålig säsongsinsats. Anfallaren har stått för 16 mål denna säsong och ligger på delad fjärdeplats i den italienska skytteligan tillsammans med Gonzalo Higuaín. För tillfället är den före detta PSG-spelaren borta från spel efter att ha dragit på sig 4 matchers avstängning men Ménez kommer att vara tillbaka till säsongens sista match mot Atalanta, som kan komma att bli hans sista i den svartröda tröjan.

 Det är den italienska tv-kanalen Sky Sport som under tisdagen rapporterar att AS Monaco ska vara intresserade av att förstärka sin anfallslinje till nästa säsong och enligt tv-kanalen ska vara vara väldigt benägna att försöka värva Milan-anfallaren. Enligt rapporterna ska Monaco-ledningen redan ha varit i kontrakt med Milan och frågat om en övergång är möjlig att genomföra men det har ännu inte avslöjats några summor. Enligt transfermarkt är spelaren värd omkring £12,3 miljoner, en summa som klubben från furstendömet inte ska ha några problem med att betala. Spelaren har kontrakt med Milano-klubben över ytterligare två säsonger men skulle ett bra bud komma finns möjligheten att han lämnar efter endast en säsong i klubben. Den franske anfallaren har tidigare gjort två säsonger i Monaco mellan 2006 och 2008 och stod där för 14 mål på 57 ligamatcher.

Tidigare i Paris Saint-Germain

Innan flytten till AC Milan spelade Ménez i PSG tillsammans med bland annat Zlatan Ibrahimovic. Ménez stod för flera bra insatser men kunde aldrig riktigt slå sig in i anfallslinjen där man bland annat hade Zlatan, Cavani, Lavezzi och Pastore. 27-åringen valde därför att flytta till Serie A där han blivit en av Milans viktigaste spelare.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply