”Bayern München har världens bästa tränare”

Javi Martínez är övertygad om att han har den bästa tränaren i världen

Den förre Athletic Bilbao-spelaren Javi Martínez ser fram emot Bayern Münchens Champions League-semifinal mot Barcelona och förklarar att hans klubb förfogar över den bästa tränaren i världen.

Javi Martínez har dragits med skador sedan han värvades till Bayern München från Athletic Club 2012, men i helgen gjorde han comeback på planen, och spelade sin första Bundesliga-match för säsongen, efter en lång frånvaro.

På onsdagskvällen ställs hans Bayern mot Barcelona i en het Champions League-semifinal, och spanjoren har blivit intervjuad av Marca inför matchen. I samband med matchen blir det en återkomst för Pep Guardiola i Barcelona, men Martínez är glad att Guardiola står på bortalagets avbytarbänk den här gången.

”Vi vill mer”

– Man kan inte säga att Barca har alla de bästa spelarna i världen, för Cristiano Ronaldo och Arjen Robben är också på den listan, men de är det svåraste laget. De är kapabla till att vinna tillbaka bollen efter att ha förlorat den och det är väldigt viktigt. Barca pressar mer, är mer fokuserade defensivt, och har en ”killer” i Luis Suárez, som är grym och bidrar med mycket, säger 26-årige Martínez och fortsätter.

– Det är svårt att prata om favoriter i en Champions League-semifinal. Barca är i bra form och blir starkare, men de har Bayern framför sig. Vi var favoriter när vi gästade Porto, och se vad som hände. Men vi vill fortsätta skriva historia. Jag vann Bundesliga tre gånger, cupen två, Champions League och klubblags-VM, men vi alla vill mer, fortsätter Martínez innan han avslutar.

– Vi har haft många skador och det finns problem, men vi är Bayern och vi har den bästa tränaren i världen.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply