Louis van Gaal till Milan?

Louis van Gaal till Milan?

Milan kan anställa Louis van Gaal som ny tränare

Efter den misslyckade sejouren i Manchester United kan Louis van Gaal vara på väg till Milan, uppger Daily Mirror.

Under stora delar av Louis van Gaals period i Manchester United var missnöjet stort bland klubbens supportrar. Bland annat ansåg man att laget spelade för tråkigt, och trots att den holländska tränaren fick en stor transferbudget att använda missade man att kvalificera sig till Champions League under den sista säsongen. Till slut fick klubbledningen nog. I slutet av maj blev det officiellt att Manchester United sparkade Louis van Gaal, och senare presenterades Jose Mourinho som Manchester Uniteds nya tränare. Nu verkar det som att den holländaren kan ha hittat ett nytt jobb.

Milan ska vara intresserade av att anställa van Gaal som klubbens nya tränare, uppger Daily Mirror. Det sägs att den italienska klubben anser att van Gaal skulle kunna ersätta Sinisa Mihajlovic på permanent basis. Mihajlovic sparkades av Milan i april och ersattes tillfälligt av Cristian Brocchi under resten av den senaste säsongen.

Dock så ska holländaren inte vara den enda kandidaten som Milan funderar på att plocka in som tränare. Andre Villas-Boas och Ronald de Boer påstås vara två andra namn som klubbledningen på San Siro kan tänka sig att anställa.

Förutom att klubben jagar efter en ny tränare ser det även ut att hända mycket på spelarfronten i Milan. Flera spelare uppges kunna flytta till klubben i sommar. Det har ryktats om att Álvaro Negredo kan vara på väg till Milan och att Lucas Silva kan lämna Real Madrid för Milan. Samtidigt kan även ett antal spelare lämna San Siro. Bland annat har det spekulerats om att Bayern München och Real Madrid jagar Carlos Bacca. På grund av detta talar det mesta för att det kommer att hända mycket hos Milan under sommarens månader.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply