Ryan Giggs kan ta över Nottingham Forest

Ryan Giggs kan ta över Nottingham Forest
bet365

Är en chockkandidat till jobbet

Manchester Unitedikonen Ryan Giggs är en chockerande kandidat till att ta över som tränare i Championshiplaget Nottingham Forest, då han inte vill stanna i United och jobba under Jose Mourinho utan vill prova sina egna vingar.

Det ryktas om att Manchester Unitedlegendaren Ryan Giggs är en stark kandidat till att ta över som tränare i Championshiplaget Nottingham Forest, detta skriver den engelska tidningen The Mirror. Enligt rapporter så skall Unitedikonen vara beredd på att lämna klubben efter 29 år i dess tjänst som spelare och tränare för att ta på sig sin första permanenta tränarroll. 42åringen har blivit erbjuden att stanna i klubben som en del av nye tränaren Jose Mourinhos tränarstab, dock inte som No.2 då portugisen har sin högra hand Rui Faria där.

Men efter att i två år ha tjänstgjort som Louis van Gaals assistent så verkar det som att Giggs har bestämt sig för att själv börja som tränare och är en av de troligare kandidaterna till ett jobb på City Ground. Dock är flertalet andra klubbar i de lägre divisionerna intresserade av Giggs och ett beslut om hans framtid förväntas komma tidigast denna veckan när han officiellt lämnar United.

Nottingham Forest skall enligt rapporter vilja ha en internationell tränare på posten, prioritet med Championship-erfarenhet, någonting som Giggs inte besitter. Frågan är om Manchester Unitedlegendaren, som har erfarenhet av Premier League och Champions League, verkligen är rätt man för ett lag som skall kämpa sig igenom Championship.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365