Roma i kontakt med Real Madrid om målvakt

bet365

Serie A-klubb vill värva Real Madrid-målvakten

Källor till tuttomercatoweb.com rapporterar att Iker Casillas framtid kan vara i den italienska ligan.

Iker Casillas vara eller icke vara i Real Madrid har varit en het debatt under det senaste året och klubbens fans är splittrade när det gäller om man vill ha kvar målvakten eller om man borde sälja honom. Spelaren själv har vid flertalet tillfällen sagt att han vill stanna kvar i den spanska huvudstadsklubben men troligen kommer fallet inte att bli så. Sen innan har man Keylor Navas som andramålvakt och med David De Gea som ser ut att ansluta inför nästa säsong skulle Casillas situation i klubben förändras helt och 34-åringen skulle mer eller mindre tvingas bort från den klubb som han spelat i sen barnsben.

Förhandlar med Roma

Med över 400 matcher i Santiago Bernabéu-klubben kan Casillas nu komma att lämna för spel i Serie A och AS Roma. Enligt tuttomercatoweb ska nu Roma förhandla med spelarens agent Carlo Cutropía om en eventuell övergång där det enda problemet sägs vara lönen. Roma kan inte erbjuda spelaren mer än tre miljoner euro i lön per säsong men samtliga parter sägs vara positiva till en övergång och det kan vara så att Casillas har gjort sin sista match i Real Madrid.

Roma med Totti i spetsen har under de senaste åren letat efter en stabil målvakt och nu sägs man ha hittat en spelare som ska ersätta klubbens nuvarande förstamålvakt De Sanctis.

Kan även hamna i MLS

Det är ännu inte klart att Iker Casillas kommer att flytta till Italien och flera amerikanska klubbar håller fortfarande tummarna för att Casillas ska ändra sina planer och istället styra skutan mot landet på andra sidan Atlanten för att avsluta sin fotbollskarriär i någon av de nya MLS-klubbarna.

Casillas kontrakt med Real Madrid går ut 2017.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply