bet365

Inter väljer mellan Deulofeu och Mkhitaryan

Inter väljer mellan Deulofeu och Mkhitaryan

Inter med storvärvning i januari

Enligt italiensk press vill Inter värva in ett större namn under januarifönstret. Man ska dock tveka på om det blir Gerard Deulofeu eller Henkrih Mkhitaryan.

Under en längre tid såg Inter ut att vara titelutmanare tillsammans med Juventus och Napoli. Man har dock inte vunnit på sina fyra senaste matcher och nu vill Nerazzurri förstärka laget för att återuppta kampen. Enligt rapporter ska man ha riktat blickarna mot La Liga och Premier League för att försöka värva in förstärkning.

Först är det Tuttosport som skriver att Inter för drygt en månad sen kontaktade Barcelona för att höra sig för om en eventuell övergång för spelaren. Tränare Luciano Spalletti ska se positivt på ett köp av anfallaren och man kan därför presenterna ett bud på Deulofeu inom kort.

Inter väljer mellan Deulofeu och Mkhitaryan

Spanjoren är dock inte det enda namnet som finns i Inters planer under januarifönstret. Förutom Deulofeu ska även Henrikh Mkhitaryan kunna bli  det blåsvarta lagets stora värvning under de kommande veckorna. Den före detta Borussia Dortmund-spelaren finns inte alls med i Jose Mourinhos planer och kommer med största sannolikhet lämna Old Trafford inom kort.

Vill även värva Aleix Vidal

Det är dock inte bara Gerard Deulofeu som Inter vill knyta till sig från FC Barcelona. Enligt Gazzetta dello Sport ska italienarna nämligen även vara intresserade av Aleix Vidal för att ersätta Cancelo.

Inter planerar att hämta in två spelare under vinterfönstret, detta med en köpoption antingen till sommaren 2018 eller 2019

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply