Real Madrid vill sälja Kroos för Neymar-köp

Real Madrid vill sälja Kroos för Neymar-köp

Kroos kan lämna Real Madrid – för köp av Neymar

Real Madrid ser Neymar som en ersättare till Cristiano Ronaldo då portugisen börjar bli till åren. Nu vill spanjorerna ta första steget genom att sälja Toni Kroos.

Ryktena kring en övergång för Neymar till Real Madrid verkar aldrig ta slut. Brassen som flirtat med den spanska huvudstadsklubben har varit aktuell ända sen tiden i Santos men trots det valde han FC Barcelona sommaren 2013. I somras skrev superstjärnan på för Paris Saint-Germain och blev världens dyraste fotbollsspelare. Fransmännen betalade då 222 miljoner euro för spelarens tjänster. Real Madrid sades även vara med i leken denna gång, men misslyckades.

Trots att spelaren bytte klubb så sent som i somras fortsätter ryktena om en övergång för spelaren. Återigen är det Real Madrid som vill knyta till sig spelarens tjänster. Detta gör att få in en ersättare till Cristiano Ronaldo. Portugisen ser ut att lämna Santiago Bernabéu sommaren 2018 och nu vill man ha in en långvarig ersättare till Ronaldo.

Real Madrid vill sälja Kroos för Neymar-köp

Toni Kroos kan säljas

Det är Daily Express som kommer med uppgifter om att Real Madrid kan tänka sig att sälja tyske Toni Kroos för att få in pengar i klubbkassan. I samma veva kan även Gareth Bale lämna, något som skulle öppna ett stort hål i truppen.

SE ÄVEN: Avslöjar: ”Neymar går till Real Madrid”

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply