Inter skickar scouter på Hatem Ben Arfa

Hatem Ben Arfa imponerar i Nice och kan hamna i Inter

Efter ett extremt struligt år fick Hatem Ben Arfa äntligen debutera i Nice i sommar. Fransmannen har också varit extremt bra vilket nu gör att Inter har skickat scouter som ska titta närmre på Ben Arfa.

Inter har öppnat Serie A fint denna säsongen och ligger för närvarande på en andraplats, endast en poäng efter Napoli. Spelet har också klickat vilket det inte gjort på flera säsongen och det har ingjutit hopp hos supportrarna. Man har även tackat nej till flera bud på Mauro Icardi i höst och det betyder att klubben satsar rejält.

Hatem Ben Arfa hade en mardrömstid i Newcastle förra hösten då han endast fick spela och träna med reservlaget. Han tappade lusten för fotbollen och valde att skriva på för Nice i januari, men på grund av att han redan hade representerat tre klubbar den säsongen fick han inte spela i Ligue 1 på ett halvår. Men när han äntligen blev spelklar har han varit extremt bra. Därför kan han hamna i Inter i sommar.

Skickat scouter till Nice

Under hans 15 Ligue 1-framträdanden för Nice har Ben Arfa gjort sju mål och fem assist i ett Nice som har gått bra. Nice är dock en liten klubb sett till Inter och man kan därför få det svårt att behålla yttermittfältaren om Inter beslutar sig för att intensifiera sitt intresse.

Inter ska först och främst skicka scouter till mötet mellan Nice och Paris Saint-Germain under fredagen. Därefter kommer man besluta sig om man ska fortsätta scouta Ben Arfa, eller om man ska leta efter andra spelare menar Gazzetta dello Sport.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply