Inter och Juventus vill signa Ezequiel Lavezzi

Ezequiel Lavezzi lämnar för Serie A?

Enligt italienska Tuttosport jagas PSG-spelaren av italienska topplag och kan väl lämna redan i januari då han inte har skrivit på ett nytt kontrakt med sin nuvarande klubb.

Ezequiel Lavezzi hade en väldigt fin sejour under de fem säsonger han spelade för Serie A-klubben Napoli. Argentinaren som tidigare kallades för den nye Diego Maradona kom till sin nuvarande klubb Paris Saint-Germain för tre år sen då den franska huvudstadsklubben öppnade plånboken och betala upp emot 265 miljoner för spelaren som då skrev på ett 4-årskontrakt med den franska storklubben. Efter tre år i klubben är varken klubbledningen eller spelaren själv nöjd och nu ser det ut som att en flytt ligger nära till hands för 30-åringen.

Under onsdagsförmiddagen skriver italienska Tuttosport att Lavezzi kan vara på väg att flytta tillbaka till Serie A för spel i antingen Inter eller Juventus.

Tuttosport skriver på sin hemsida att spelaren kommer allt längre från en förlängning med PSG och att spelaren inte kommer att förlänga kontrakt. Detta ska ha gjort att de båda italienska storklubbarna visat intresse för att locka till sig argentinaren. Inter ryktades redan i somras vara ytterst nära att värva spelaren men att Paris Saint-Germains pengarkrav gjorde att man var tvungen att dra sig ur affären.

Med mindre än ett år kvar på kontraktet kan nu spelare flytta till för ett lägre pris eller vänta till nästa sommar för att lämna gratis. Många menar att spelaren kommer att lämna sommaren 2016 då han inte vill byta lag mitt under säsongen och han skulle då även få en högre lön då hans nya klubb inte skulle behöva betala någon övergångssumma.

En fri transfer skulle även göra att Juventus ger sig in i kampen på riktigt. Den gamla damen har varit ute efter ”El Pocho” sen Carlos Tévez lämnade klubben för Boca Juniors.

 

Klicka här för att få reda på var du kan se helgens möte mellan Inter och Juventus!

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365