Hatem Ben Arfa jagas av bland annat Dortmund och Liverpool

Hatem Ben Arfa jagas av bland annat Dortmund och Liverpool

Hatem Ben Arfa till Premier League?

Enligt uppgifter till den brittiska tidningen Metro jagar Liverpool Hatem Ben Arfa, som även sägs ha intressanter i andra stora ligor i Europa.

Efter att ha spelat i Olympique Lyon och Olympique Marseille som ung flyttade Hatem Ben Arfa till Premier League och Newcastle för att visa sina kvalitéer och utvecklas som spelare. I den engelska högstaligan visade Ben Arfa prov på kvalité och gjorde flera mål som fick publiken på St James’ Park att resa sig. Därefter börjde dock skadeproblemen samtidigt som fransmannen inte fick någon kontinuitet vilket gjorde att spelaren valde att lämna England för att istället flytta tillbaka till Frankrike och OGC Nice, detta förra sommaren. Efter endast några månader har spelaren nått den form han länge letat efter och nu är han den offensive mittfältare som många trodde att han skulle bli en gång i tiden. 28-åringen har denna säsong gjort 12 mål på 27 matcher vilket gjort att flera storklubbar hört av sig till spelarens agent.

I och med att spelaren endast skrev på ett kontrakt som sträckte sig över säsongen samlas nu flera klubbar för att göra upp om spelaren som kommer att lämna Nice gratis i sommar.

Jagas av fem klubbar

Nu kommer rapporter om att flera klubbar runt om i Europa vill värva Hatem Ben Arfa. Tidigare har vi skrivit om att Inter skickar scouter för att titta på Hatem Ben Arfa samtidigt som han även sades vara aktuell för Real Madrid. De senaste uppgifterna är att AC MilanBorussia Dortmund och Liverpool ska ha lagt sig in i jakten på spelaren som med största sannolikhet lämnar Nice i sommar.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply