bet365
bet365

Bekräftar: Carlos Tevez kan lämna Boca Juniors

Bekräftar: Carlos Tevez kan lämna Boca Juniors

Carlos Tevez flyttar till Kina?

Den före detta Juventus och Manchester City-spelaren Carlos Tevez kan komma att lämna den argentinska ligan och klubbar från Kina och Saudiarabien står på kö.

Sommaren 2015 stod det klart att Tévez lämnar Juventus, detta för spel i Boca Juniors då den argentinska storklubben länge velat ha tillbaka stjärnan som var jagad av flera storklubbar i Europa, bland annat Atlético Madrid. Spelaren sa då at detta var det han verkligen ville, att återvända när han var i toppform för att bidra med så mycket som möjligt till det blågula laget.

Nu kan dock Tevez vara på väg att lämna sin hjärteklubb efter endast ett halvår, detta då spelaren sägs vara utbränd samtidigt som den argentinska klubben vägrar ge spelaren semester för att återhämta sig.

Spelarens agent Adrian Ruocco säger enligt Daily Mirror att Tevez kan komma att lämna och att Kina och Saudiarabien är två alternativ.

– Carlos har ett eller två år kvar av karriären och kan gå till Kina eller Saudiarabien. Han måste återigen tycka att det är kul att spela, annars kan han vilja lämna i juni, säger Rocco enligt Daily Mirror.

 

Läs fler nyheter på Silly Season Sverige

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365