Graeme Le Saux: ”Mourinho förstör engelsk fotboll”

Före detta Chelsea-spelaren kritiserar Jose Mourinho

Graeme Le Saux säger till The Times att lagets nuvarande tränare Jose Mourinho strävar bakåt och förstör för engelsk fotboll.

Det går inte speciellt bra för Jose Mourinho och Chelsea efter att man spelat åtta omgångar av Premier League. Laget ligger på 16:e plats i tabellen och har endast tagit två segrar sen ligaspelet drog igång. Sen den portugisiske tränare tog över laget inför säsongen 2013 har han blivit kritiserad för att spela ett tråkigt och defensivt spel där man backar hem under större delarna av matcherna.

Nu uttalar sig den gamle Chelsea-spelaren Graeme Le Saux om tränarens beetende och det är inte positiva ord han har att säga om portugisen. Le Saux är numera en del av FA där han är ansvarig för damfotbollen i England.

– Jose Mourinho beter sig som man gjorde för 30 år sen. Jag är orolig för hur detta kan påverka tjejer som planerar att inleda en fotbollskarriär, säger han till The Times om händelserna med klubbläkaren Eva Carneiro som tillslut fick lämna Stamford Bridge.

”Kan fortfarande vinna Premier League”

Samtidigt som kritiken haglar mot Jose Mourinho, både hur hans lag presterar och hur han beter sig, går Chelseas mittfältare Cesc Fabregas ut och säger till The Sun att man fortfarande har chans att vinna den engelska högstaligan trots en dålig start.

– Jag tror att vi kan vinna Premier League. Det kommer inte att vara lätt, vi ligger tio poäng bakom ligaledarna Manchester City men det är väldigt många matcher kvar att spela. Det handlar inte om hur man inleder en säsong, utan hur man avslutar den. Det finns fortfarande tid att komma tillbaka till toppen men då måste vi börja så snart som möjligt.

 

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply