Giroud: ”Vi behöver fler anfallare”

Arsenal har varit på jakt efter en högprofilsvärvning under sommaren. Gonzalo Higuain, Luis Suarez och Wayne Rooney är bland anfallsspelarna som Londonklubben sägs ha funderat på att värva. Men managern Arsene Wenger har lämnats frustrerad i sin jakt på värvningar och hittills är det bara anfallaren Yaya Sanogo (fri transfer) som anslutit till Emirates Stadium.

En missnöjd supporterskara vädrade sina frustrationer över bristen på aktivitet ute på marknaden under 1-3-förlusten i ligapremiären mot Aston Villa och det fanns en känsla på läktaren om att löften brutits.

Anfallaren Olivier Giroud, som öppnade målskyttet för Arsenal i matchen, har nu gått ut i media och erkänt att nya ansikten skulle vara välkomna i omklädningsrummet och dessutom ett krav om Arsenal ska kunna slåss på flera fronter under säsongen.

– Det är nödvändigt för klubben att rekrytera en ny anfallare, berättade fransmannen för Le Parisien. Självklart tänker jag på det lite grann. Det kan ändra spelet en dag, speciellt om det är en högprofilsvärvning. Det är meningslöst att klaga över det här dock. Jag vet vad jag måste göra och vad jag är kapabel till.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply