Gäspmatch på Britannia

Två lag som ligger i ingemansland i Premier League möttes på Britannia Stadium på den klassiska 16:00-tiden. West Bromwich kom senast från en imponerande seger mot Swansea på hemmaplan och Stoke kom från en tung, tung sen förlust mo Newcastle. Matchen idag var en av säsongens tråkigaste att bevittna.

Första halvlek hände i princip ingenting. Det farligaste för Stoke var ett skott från Walters som styrde på ett bortaben, innan den bågades strax utanför Fosters stolpe. Strax innan hade Brunt även ett fint läge då han utnyttjade en svag tillbakapass, men nordirländaren sköt ett tamt skott rakt på Begovic.

Direkt efter paus vaknade West Brom. Lukaku hade två fina inläggslägen strax efter varandra. Först nickade han Thomas fina inlägg rakt på Begovic, för att sedan missa Ridgwells inspel minutrarna senare. Tio minuter senare fick han ett superläge till. Han sköt en retur precis på fel sida av stolpen.

Matchens sista chans fick inhoppande Kenwyne Jones. Kightly slog ett inlägg som Jones tog ner på bröstet, innan han sköt ett skott som Foster räddade på ett bra sätt.

0-0 i en tråkig match, ett resultat som Stoke ska vara mest nöjda med, speciellt med tanke på hur mycket chanser dem släppte till.