Hunt kunde inte jaga sönder Greuther

Greuther har varit säsongens sämsta lag på ett klart sätt i Bundesliga. Man hade endast samlat ihop 14 poäng på 25 matcher i återkomset till Bundesliga. Idag gästade man Werder Bremen som låg i ingemansland inför omgången, man har inte tagit igen allt man har tappat under de senaste åren. Men idag skrällde Greuther och stal poäng från Bremen, även om det bara blev en.

Matchen sprakade igång rejält efter halvtidsvilan. Aaron Hunt gav hemmalaget ledningen från straffpunkten efter att själv ha blivit fälld av Lasse Sobiech. Nio minuter senare var det dock utjämnat då Fürstner fick för mycket tid på Schmidtgals inlägg och kunde sätta bollen i nät.

Weser Stadion blev knäpptyst när Petsos skruvade in en fin frispark sex minuter senare. Greuther var på väg mot en stor skräll! Men sagan från tidigare skulle spela in igen. Aaron Hunt tog sin andra straff för dagen och satte den i mål, trots att Grün var på den.

2-2 i en straffartad match där Hunt hade ett sent läge på ett inlägg, men de gröna från Bremen kunde inte stjäla alla tre poängen och Greuther åker lyckliga hemåt.