Galatasaray fick dubbel glädje från Drogba

bet365

Galatasaray föll i veckan i Champions League-mötet borta mot Real Madrid med hela 3-0, vilket gör att chanserna till ytterligare avancemang i turneringen ser ytterst små ut. Men fanns det några förhoppningar kvar för den turkiska storklubben, stärktes säkert dessa på lördagskvällen när man vände och vann mot Mersin.

Det var dock en tung start på matchen för storklubben, när Mersin tog ledningen efter blott tre minuters spel. Men Burhan Eşers nickmål skulle i längden bli betydelselöst för slutresultatet, när Didier Drogba vaknade till och klev in i handlingen.

Men kvitteringen kom från straffpunkten först, som visserligen fixades av Didier Drogba, men där det var Felipe Melo som tryckte in bollen i nät. När Drogba sen väl skrev in sig i målprotokollet var det sen en väldigt klumpig historia, där Sabri Sarıoğlu snodde åt sig bollen på offensiv planhalva och slog bollen mot Drogba. Ivorianen fick träff på bollen med en egentligen misslyckad volleyträff, men den väldigt höga bollbanan lyckades överlista målvakten och föll in i nät.

Didier Drogba fick sen även avsluta målskyttet för den här dagen, där han den här gången gjorde ett mar vanligt mål. Hamit Altıntop slog från vänster en bit utanför straffområdet, ett perfekt inlägg mot den bortre stolpen där en helt ensam Didier Drogba punkterade matchen med en väl genomförd nick. Matchen slutade 3-1 till Galatasaray.


bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply