Fyra stjärnor kan lämna Paris Saint-German

Fyra stjärnor kan lämna Paris Saint-German

Fyra stornamn på väg bort från PSG

Efter ett nytt misslyckande ute i Europa så verkar PSG nu få se en hel del spelare fly. Det handlar framför allt om väldigt tunga namn, som nu tröttnat på försöken att vinna Champions League.

Att Paris Saint-Germans största målsättningen de senaste säsongerna har varit att ta hem bucklan i Champions League kan ju omöjligt komma som en överraskning för någon. Då det franska huvudstadslaget varje säsong, förutom i fjol, lyckats vinna ligan sedan satsningen inleddes säger en del om dominansen.

I skrivande stund leder Paris Saint-German med hela 17 poäng, och ligaguldet är med bara sju omgångar kvar praktiskt taget säkrat.

PSG kan tappa storstjärnorna

LÄS: PSG-stjärnornas löner

Något det dock varit ganska så klart under hela säsongen. Men trots det så kommer den här säsongen att få en ny fiaskostämpel på sig för parisarna. Det handlar framför allt om att PSG åkte ur i åttondelsfinalen i Champions League ännu en gång.

Trots att det var mot de tvåfaldiga mästarna Real Madrid så var fansen inte nöjda. Först och främst så bör PSG kunna slå lag Madrid om de ska ha en chans att gå långt. Dessutom så hade “Los Blancos” en svag form under den tidpunkten.

Det gör nu att Angel Di Maria, Edison Cavani, Javier Pastore samt Adrien Rabiot verkar lämna. Det rapporterar i alla fall den franska tidningen L’equipe under måndagen.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply