• Error, no group ID set! Check your syntax!

Umtiti: Manchester United vill ha mig

Umtiti: Manchester United vill ha mig

Barca-stjärnan: Jag har en låg utköpsklausul

Rykten säger att Barcelonas Samuel Umtiti kan vara på väg att lämna klubben, troligtvis för Manchester United. Enligt spelaren själv så vill klubben ha honom, medan hans utköpsklausul är låg och Umtiti och Barcelona har inte börjat förhandla än.

Manchester United misslyckades med sin storsatsning att nå tillbaka till den absoluta toppen. Trots att de slog på den stora trumman och värvade för stora pengar så hamnade lokalkonkurrenten City långt före i ligan, samtidigt som Sevilla slog ut United ur Champions League.

Dock vill nu Premier League-laget köpa in ännu fler spelare för att lyckas med sin satsning. Till att börja med så vill de förstärka på den defensiva planhalvan.

Umtiti kan gå till United

LÄS MER: Det tjänar Manchester Uniteds stjärnor

Och då kan Manchester-laget komma att värva Samuel Umtiti från FC Barcelona. Medier har tidigare skrivit om att den katalanska storklubben inte varit benägna att sälja sin nye stjärnförsvarare. Men nu kommer nya uppgifter.

Enligt spelaren själv i en intervju med franska Canal+ så framkommer det att Barca och mittbacken fortfarande inte inlett några förhandlingar. Det samtidigt som spelaren också medger att hans utköpsklausul är väldigt låg.

– Men just nu fortsätter jag bara att fokusera på fotbollsspelandet, säger Umtiti.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply