Uppgifter: Van der Wiel förlänger med PSG

PSG förlänger med högerbacken

Enligt uppgifter till L’Equipe ska Paris Saint-Germain och Gregory van der Wiel vara överens om ett nytt kontrakt för spelaren som kom till klubben 2012.

Med snart två omgångar spelade av Ligue 1 kommer goda nyheter för Paris Saint-Germain. Lagets högerback Gregory van der Wiel ska nämligen ha accepterat PSGs förslag om att förlänga spelarens kontrakt. Den nuvarande överenskommelsen går ut efter säsongen men det har inte alltid varit helt klart att holländaren skulle stanna i klubben. För drygt två veckor sen berättade spelaren att klubben var villiga att sälja honom, men nu ska den franska klubbledningen har ändrat sig och istället erbjudit 27-åringen ett bytt kontrakt.

Van der Wiel som tillsammans med Serge Aurier gör upp om högerbacksplatsen i laget ska enligt uppgifter vara en viktig spelare för Laurent Blanc då man denna säsong kommer att spela väldigt många matchet vilket gör att man behöver en stor klubb.

Spelarens nuvarande kontrakt går ut 2016 men nu ska alltså den före detta Ajax-spelaren vara nära att skriva under ett nytt kontrakt som binder honom till PSG ytterligare två säsonger.

Manchester United intresserade

När det tidigare i augusti stod klart att PSG-ledningen var beredda att sälja spelaren ska Manchester United har visat intresse för spelaren. Det är fortfarande oklart hur nära det var att holländaren lämnade för spel i Premier League men nu har alltså PSG-ledningen tänkt om.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply