bet365

Uppgifter: Inter vill låna från Real Madrid

Fabio Coentrao på Inters önskelista

Fabio Coentrao hade det förtvivlat svårt att ta en fast startplats i Real Madrids backlinje under den förra säsongen. Portugisen ryktades ihärdigt vara på väg från Spaniens huvudstad och det var främst en flytt till Manchester United det talades om. Nu vill istället en Serie A-klubb locka till sig vänsterbacken på ett lån.

Marcelo har varit det givna valet till vänster i backlinjen hos Real Madrid de senaste säsongerna. När brassen inte spelat har Fabio Coentrao gått in och vikarierat, främst i cuperna. Marcelo väntas bli förstavalet även till den stundande säsongen under nytillträdde Rafael Benítez och för Coentraos del lär det bli mycket tid på bänken även i år.

Tidigare under sommaren ryktades portugisens förra klubb Benfica vara intresserade av att locka tillbaka ytterbacken till sitt hemland för spel i den portugisiska ligan. Men en övergång till Benfica tycks vara avlägsen och nu kan Coentrao istället hamna i Italien.

Nerazzurri vill låna Coentrao

Enligt den spanska tidningen AS vill nu Inter blanda sig in i diskussionen om Fabio Coentrao. Trots att klubben har flertalet ytterbackar i form av Jeison Murillo, Yuto Nagatomo och Martin Montoya ska den italienska klubben vara beredd att börja förhandla gällande 27-åringen.

AS hävdar att Inter först och främst ser sig om efter att få till ett lån som skulle sträcka sig över hela säsongen.

Coentrao, som har 50 A-landskamper för Portugal på meritlistan, har spelat 88 matcher, alla tävlingar inkluderade, för Real Madrid under sina fyra säsonger hittills i Spanien.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply