bet365

Uppgifter: Neymar är inte nöjd med Paris Saint-Germain

bet365

Uppgifter- Neymar är inte nöjd med Paris Saint-Germain

Neymar ångrar PSG-flytten

Enligt uppgifter ska den brasilianske superstjärnan inte trivas i Paris Saint-Germain och ska ha ångrat att han lämnade Barcelona under sommarens transferfönster.

I somras blev Neymar världens dyraste fotbollsspelare. Han lämnade då Barcelona för spel i Paris Saint-Germain, en flytt som kostade 222 miljoner euro. Totalt har det blivit sju mål på åtta matcher i Ligue 1 denna säsong men brassen ska inte vara helt nöjd med sitt klubbyte. Nu kommer nämligen rapporter om at Neymar inte ska vara nöjd med upplägget i PSG samt lagets tränare Unai Emery. Det som ska ha påverkat Neymar mest är de fasta situationerna där det är Edinson Cavani som är förstaskytt, något som Neymar inte ska vara nöjd med.

Uppgifter- Neymar är inte nöjd med Paris Saint-Germain

Efter flera motgångar för Neymar på Parc des Princes sägs han nu ångra sin flytt till den franska huvudstadsklubben och saknar livet i Barcelona, detta enligt Betevé. Spelarens agent ska inte heller ha anpassat sig fullt ut till Frankrike. Trots problemen i PSG går man som tåget. Laget har tagit 29 av 33 möjliga poäng i Ligue 1 samtidigt som man vunnit sina matcher i Champions League.

Så sent som på söndagen befann sig Neymar på Barcelonas träningsanläggning där han umgicks med de före detta lagkamraterna.

Neymars kontrakt med PSG sträcker sig till och med sommaren 2022.

Así eran nuestros dias, yo contando las noticias ?? @leomessi @luissuarez9 me alegro verlos hermanos

Ett inlägg delat av Nj ?? ? neymarjr (@neymarjr)

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply