Uppgifter: Marseille förbereder nytt bud på Payet

bet365
Uppgifter: Marseille förbereder nytt bud på Payet
bet365

Fransmannen vill återvända hem

Dimitri Payets framtid ser för närvarande mycket osäker ut, men franska Ligue 1-klubben Marseille ryktas förbereda ett tredje bud för yttern, som har vägrat spela för nuvarande klubben West Ham på grund av att han vill återvända till Marseille men inte tillåts.

Dimitri Payet har diskuterats mycket i media det senaste, sedan det uppmärksammades att yttern inte hade intresse av att stanna kvar i nuvarande Londonklubben West Ham, utan ville lämna, något som tränare Slaven Bilic inte tänkte tillåta. Nästa vändning i dramat blev då det uppdagades att anfallaren kunde tänka sig att fejka skada för att slippa spela, och har därmed degraderats till träning med U23-laget och som det ser ut för närvarande kommer ingen av parterna att böja sig.

Marseille, som är den klubb som Payet vill lämna för, eller snarare återvända till, har tidigare ryktats erbjuda runt 20 miljoner pund för yttern, men West Ham sägs kräva runt 30 miljoner pund för att en affär skall bli av, och fransmännen uppges nu jobba på att komma med ett tredje bud skriver SkySports. 29-åringen spenderade två säsonger i Marseille innan han kom till London och West Ham, och på grund av familjegrunder vill han nu återvända till Frankrike och Marseille.

Payet har sedan tidigare haft bud från klubbar både i England såväl som i Kina, men har avböjt dessa i förmån för Marseille.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365