Uppgifter: Manchester United förbereder monstersumma för Bernardo Silva

Uppgifter: Manchester United förbereder monstersumma för Bernardo Silva

De är även intresserade av Griezmann

Manchester United och José Mourinho har varit aktiva i januaris transferfönster, kanske inte på köpfronten men de har kopplats ihop med flera stora europeiska stjärnor, nu sägs de vara beredda att betala enorma summor för Monacos Bernardo Silva.

Manchester United är beredda att spendera i de kommande transferfönsterna och enligt uppgifter till media har tränare José Mourinho ögonen på flertalet stora namn i klubbar runt om i Europa. Bland annat har de tidigare kopplats ihop med Atlético Madrids Antoine Griezmann, den franske stjärnanfallaren som vann den gyllene skon vid EM 2016 i Frankrike i somras för flest gjorda mål, och uppges vara beredda att betala ett nytt transferrekord för att försäkra sig om anfallarens signatur.

Men den franske strikern är inte den ende som intresserar Mourinho. Enligt uppgifter till den engelska tidningen The Sun så skall United vara beredda att gå in för Monacos Bernardo Silva, den portugisiske playmakern, och rapporteras vara beredda att betala så mycket som 70 miljoner pund för honom. Mourinho sägs se honom som en perfekt ytter som skulle kunna föda Griezmann med bollar som han kan konvertera till mål.

De kommer dock inte ha någon lätt väg till Silva. Utöver att playmakern har en extremt hög prislapp, skall även Real Madrid jaga portugisen, och även deras budget har rum för att kunna betala för Silva.

Silva kom till Monaco från Benfica i en transferaffär för 14 miljoner pund.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply