Bilic: ”Payet vill inte spela för oss”

Bilic: "Payet vill inte spela för oss"

Anfallaren vill inte spela för klubben

Tränare Slaven Bilic är inte nöjd med anfallaren Dimitri Payet, som har uppgett att han inte är intresserad av att spela för klubben, men tränaren tänker inte låta klubben sälja honom.

West Hams stjärnanfallare Dimitri Payet, som i somras satte sitt namn på fotbollens världskarta efter en stark insats för sitt Frankrike i EM 2016, har uppgett att han inte är intresserad av att spela för Londonklubben mer, som han ganska nyligen skrev ett nytt femårskontrakt med, skriver The Guardian. Tränare Slaven Bilic uppger att spelaren skall vägra att spela mot Crystal Palace i helgens möte och tränaren själv är arg och besviken på fransmannen. Anfallaren, som enbart har gjort tre mål och åtta assist under hösten, sägs ha blivit rasande efter att klubben avböjt Ligue 1-klubben Marseilles bud på 20 miljoner pund för anfallaren, detta skriver The Telegraph.

– Vi har sagt att vi inte vill sälja vår bäste spelare men Payet vill inte spela för oss. Han vill lämna, sade Bilic via The Guardian.

– Vi kommer inte sälja honom. Detta lag, personalen, vi gav honom allt, vi har alltid varit där för honom. Jag känner mig sviken. Jag känner mig arg. Jag pratade med VD:n och detta är inget pengaproblem. Vi gav honom ett långt kontrakt för att vi ville att han skulle stanna.

– Vi kommer inte att sälja honom, på inga villkor. Det har ingenting med pengar att göra. Vi vill behålla vår bäste spelare. Jag förväntar mig att han kommer tillbaka för att visa engagemang och vilja för laget så som laget har visat det för honom, avslutade Bilic.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365