Uppgifter: Lucas Silva nära Marseille

Real Madrid släpper brassen på lån?

Den nyligen utsedda managern för Marseille, Michel håller på att pussla ihop sitt lag under transferfönstrets sista dagar. Nu uppges ett lån av Real Madrids brasse Lucas Silva vara nära att bli till verklighet.

Mycket har hänt på kort tid i den franska storklubben Marseille. Efter den första matchen för säsongen i Ligue 1 klev Marcelo Bielsa överraskande fram och meddelade sin avgång som manager för klubben. Nyligen blev Michel, med över 400 matcher under sin spelarkarriär för Real Madrid, utsedd till ny manager för klubben.

Lucas Silva positiv till Marseille

Ligue 1-klubben vann helgens match mot Troyes med tennissiffrorna 6-0 och nu kan ett intressant nyförvärv vara på väg in. Uppgifter från Marca säger nämligen att den nye managern är på god väg att plocka in den brasilianske talangen Lucas Silva på lån från Los Blancos. Spelaren som har flera alternativ att välja mellan på marknaden, uppges vara positiv till det som Marseille kan erbjuda. Han vill dock överväga alla erbjudanden som redan finns på honom, speciellt de från Italien, innan han fattar ett slutgiltigt beslut.

Real Madrid föredrar spanska klubbar

Erbjudandet gäller ett lån över den här säsongen, utan en köpoption inkluderad. Kvar att övertyga är dock också spanska storklubben Real Madrid som själva helst skulle se stanna i Spanien, men som är medvetna om att de bästa erbjudandena har anlänt från utlandet. Marcas rapporter är tydliga, Marseille är nära att få igenom ett lån av spelaren.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply