Uppgifter: Juventus reservplan – värva Riccardo Montolivo

Uppges vara ett alternativ

De regerande mästarna i Italien, Juventus jagar en trequartista och hetaste kandidaterna är Julian Draxler i Schalke 04 och Mario Götze i Bayern München. Nu kommer däremot uppgifter som pekar mot Riccardo Montolivo som en reservplan.

Det blev överraskande nog förlust i premiären av Serie A för de regerande mästarna Juventus, när Udinese tog en uddamålsseger på bortaplan. Turin-klubben är inte heller färdiga på transfermarknaden detta fönster och det mesta handlar nu om att få in en skicklig trequartista till truppen.

Nytt försök med Draxler i veckan

De hetaste kandidaterna har hittills varit de tyska spelarna Julian Draxler och Mario Götze i Schalke 04 respektive Bayern München. Det mesta har handlat om den först nämnda spelaren som fått flera bud på sitt namn från Bianconeri, dock utan gott resultat. Nu uppger Gianluca Di Marzio visserligen att ett nytt försök är att vänta på den förstnämnda tysken, men rapporter från Calciomercato pekar nu mot en ny kandidat.

Montolivo kan bli lösningen

Efter Calciomercato sak nämligen ett alternativ vara Milans mittfältare Riccardo Montolivo. Italienaren har hamnat i bakgrunden hos den nye managern Sinisa Mihajlovic och sitter idag på ett avtal som löper ut nästa sommar. Detta öppnar för en affär för en lägre summa och Juventus överväger nu att göra ett försök att värva spelaren, säger rapporterna.

Italienaren är dock mera av en reservplan och ett värvningsförsök blir först aktuellt om de andra kandidaternas potentiella ankomster inte går att infria.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply