Uppgifter: Toivonen till Premier League

bet365

”Presenteras för engelsk klubb inom kort”

Ola Toivonen har haft det tufft i franska Rennes och kommer med största sannolikhet att lämna Ligue 1-klubben under transferfönstret. Enligt uppgifter kommer han bli klubbkamrat med Sebastian Larsson.

Den svenske landslagsanfallaren Ola Toivonen söker sig bort från den franska klubben Rennes efter en bekymmersam tid. Under de två senaste ligamatcherna har han inte ens fått en plats i matchtruppen.

Tyska Mainz och grekiska PAOK har under den senaste tiden ryktats vilja knyta an Toivonen och den sistnämnda klubben uppgavs även vara överens med Rennes om en övergång tidigare i veckan. Nu kommer dock nya uppgifter om att en flytt till den engelska högstaligan ska ligga nära tillhands.

Enligt den grekiska sajten SDNA ska Toivonen valt att få representera Sunderland som enligt källan även ska ha nått en överenskommelse med Rennes om en flytt.
Den grekiska sajten skriver även att Toivonen kommer att presenteras för Sunderland inom kort och då återförenas med sin gamle tränare Dick Advocaat från tiden i PSV.
I Sunderland spelar även som bekant Sebastian Larsson.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply