Uppgifter: Holländare klar för Marseille på onsdag

Ligue 1 uppges vänta för Jonathan De Guzman

Napoli ser ut att få klara sig med en mindre holländare framöver. Jonathan De Guzman ska enligt rapporter från Frankrike vara på god väg att bli klar för Marseille, i en affär som kan bli officiell på onsdag.

Den holländske spelaren Jonathan De Guzman, 27, har tidigare spelat i Premier League hos den walesiska klubben Swansea, och innan dess i La Liga för den spanska klubben Villarreal. Nu befinner han sig visserligen i Neapel men samtidigt talar allt mer rapporter för att det blir en flytt även inför säsongen 2015/2016.

”Klar på onsdag för Marseille”

Rapporter från den franska tidningen La Provence kommer med uppgifter om att en övergång snart kan bli klar för spelaren. Uppgifter hävdade redan under helgen att den franska storklubben Marseille var i samtal med spelaren och på måndagen säger dessa att spelaren kommer bli klar inom 48 timmar. Samtidigt pågår förhandlingarna från förra veckan, rapporterar tabloiden vidare.

Permanent övergång från Napoli

Det ska däremot enligt den franska tidningen inte handla om ett lån som tidigare rapporterat, utan en permanent övergång ska vara på gång mellan klubbarna. Förra säsongen blev det 23 ligamatcher i Italien för spelaren, med tre mål och en assist. Totalt blev det 37 matcher för Napoli, med sju gjorda mål samt tre målgivande passningar som facit.

Den offensiva mittfältaren står under kontrakt till sommaren 2018 och har 18 landskamper med det holländska landslaget på sin meritlista.

 

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply