Uppgifter: West Ham förhandlar med Joey Barton

bet365

Engelsmannen är fortfarande klubblös

Den engelske mittfältaren Joey Barton kan snart bara tillbaka på den stora scenen. Uppgifter säger nu nämligen i England att förhandlingar pågår för profilen med Premier League-klubben West Ham.

Den engelska spelaren Joey Barton, 32, har varit kontraktslös sedan dess att han lämnade Queens Park Rangers i slutet av förra säsongen. Mittfältaren var med i TV- och radiosändningar i helgen och skämtade där om att han var matchens bästa spelare i lördagens match mellan Bournemouth och Aston Villa. Han sa dessutom ”av att döma från denna matchen idag, kommer det inte ta lång tid innan jag får ett telefonsamtal från någon”.

Klar imorgon för West Ham

Ett samtal som nu verkar ha inträffat. Profilen som hållit igång under sommaren och tränat på egen hand, ska nämligen enligt uppgifter från England vara aktuell för en London-klubb. Daily Mail och Daily Mirror skriver på måndagskvällen att West Ham, som påföljd av att Alex Song fortfarande är skadad samt NapoliGökhan Inler är på väg till Leicester, nu ska vara i förhandlingar med Joey Barton gällande ett kontrakt.

Även jagad av Ligue 1-klubbar

Rapporter säger även att franska klubbarna Marseille och Lorient är intresserade av engelsmannen, men Daily Mail rapporterar också att han kan komma att genomgå sin läkarundersökning redan imorgon, tisdag. Det kan med andra ord bli den kände bråkstaken som blir Slaven Bilics lösning på den defensiva bredden. Daily Mail skriver dock även att det bara är en 30 procents chans att affären blir av.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply