Uppgifter: Chelsea lånar Radamel Falcao

Monaco uppges släppa stjärnan på säsongslångt låneavtal

Chelseas manager José Mourinho har backat upp den kritiserade Radamel Falcao. Nu uppger Sky Sports att individerna snart kommer att arbeta tillsammans på Stamford Bridge.

Ni vet hur det gick vid det här laget för Radamel FalcaoOld Trafford. Den colombianske anfallsstjärnan, som i nuläget är iväg och spelar Copa America i Chile, misslyckades under sin låneperiod i Manchester United och det resulterade i slutändan i att The Red Devils inte tog möjligheten att köpa loss honom från Ligue 1-klubben Monaco.

”Ont att se vad folk tror”

Den 29-årige anfallaren som stod för blott fyra mål den gångna säsongen i Premier League, har själv sagts vilja stanna i ligan och Chelsea har snabbt dykt upp som en god kandidat. Dessutom fick spelaren själv en rejäl uppbackning i kritikstormen av den portugisiska managern José Mourinho.
– Det gör ont att se att folk verkar tro i England att Falcao är den person som de såg i Manchester United. Han är en spelare jag känner till, en som jag följt sedan Atlético Madrid och om jag kan hjälpa Falcao att ta sig tillbaka till sin nivå, då kommer jag göra det, sa José Mourinho till DirecTv Sports vid ett tidigare tillfälle.

Visserligen gick Radamel Falcao själv ut kort därefter och dementerade uppgifter som sagt att han skulle vara klar för The Blues, men under förra veckan kom uppgifter om samtal mellan The Blues och Ligue 1-trean. Och nu kommer dessutom heta uppgifter som trots allt pekar mot spel i London nästa säsong.

Kan ansluta på lån

Uppgifterna kommer från Sky Sports och säger att det nu ska finnas en överenskommelse mellan hans nuvarande klubb Monaco och de regerande mästarna i England, Chelsea. Överenskommelsen ska gälla ett säsongslångt låneavtal och nu ser det ut som att Radamel Falcao, som i landslagssammanhang har mäktat med 52 landskamper och 25 gjorda mål för Colombia, kan bli den som ersätter ivorianen Didier Drogba.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply