Uppgifter: Arsenal förbereder bud på Carlos Bacca

Uppgifter: Arsenal förbereder bud på Carlos Bacca

Londonklubben ger sig in i leken

Enligt uppgifter sägs Arsenal nu också ha anslutit till bland annat Paris Saint-Germain, Sevilla och Chelsea i jakten på AC Milans anfallare Carlos Bacca, som fortfarande kan komma att lämna i vinter.

Under hösten har det talats mycket om AC Milan-anfallaren Carlos Baccas framtid, och vart han kan komma att hamna. Anfallaren, som anslöt till Milan i juli 2015, har åtnjutit en framgångsrik tid i den italienska klubben och öppnat ögonen för flertalet storklubbar runt om Europa. Förra året levererade han 20 mål på 43 matcher, i år har han hittills hunnit med sex stycken på 13 spelade matcher. Men då Gianluca Lapadula, som kom till klubben tidigare i somras, har åtnjutit en framgångsrik start på säsongen, framförallt de två matcher som Bacca varit borta på grund av muskelskada, då Lapadula smällde in tre mål på två matcher, kan Bacca fortfarande komma att lämna Milano till vintern.

Tidigare har det talats om att Paris Saint-Germain skall vara väldigt intresserade av att värva anfallaren. Även hans gamla klubb Sevilla samt Chelsea sägs vara benägna att betala för strikerns tjänster. Nu rapporterar TMW om att även Arsenal är intresserade av att komma åt Baccas underskrift. Uppgifter säger att Londonklubben förbereder ett erbjudande på runt 16 miljoner pund för den 30-årige anfallaren, och kan komma att buda på honom i januari.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply