Tottenham förhandlar med Ousmane Dembele

Tottenham förhandlar med Ousmane Dembele

Londonklubben talar med representanter för tonåringen

Premier League-klubben Tottenham skall enligt rapporter ha inlett förhandlingar med representanter för Ousmane Dembele, den talangfulle 18åringen som för tillfället spelar i Rennes i Ligue 1 där han har gjort succé.

Det har länge gått rykten om den talangfulle tonåringen Ousmane Dembele, 18 år gammal, som spelar för Rennes i Ligue 1 och som har många storklubbar som jagar honom. Enligt rapporter i Frankrike så skriver Metro att Londonklubben Tottenham Hotspur nu skall ha inlett förhandlingar med representanter för 18åringen som befinner sig i London. Tottenham skall vara intresserade av att värva anfallaren i sommarens transferfönster. Dembele har haft en banbrytande debutsäsong för det franska laget Rennes, där den unge anfallaren har gjort 12 mål på 22 matcher för laget.

Utöver det starka intresset från Londonlaget så skall även klubbar som Bayern München och Barcelona ha tagit kontakt med den extremt lovande talangen. Det sägs att även Liverpool, Manchester United och Arsenal håller ett nära öga på Dembele.

Dembele fick sin debut för Rennes, som för närvarande ligger på en 9:onde plats i Ligue 1, under hösten förra året. Sin fulla debut fick han den 22:a november 2015 då han även passade på att göra sitt första mål för klubben i en match mot Bordeaux som slutade 2-2. Den 6:e mars 2016 gjorde 18åringen sitt första hattrick i en 4-1 vinst över Nantes. Han spelar även för Frankrikes U19- och U21-lag.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365