Karim Benzema: ”Nu vinner vi Champions League”

bet365
Karim Benzema: "Nu vinner vi Champions League"

Karim Benzema nöjd efter vinsten mot Wolfsburg

På tisdagskvällen slog Real Madrid tyska Wolfsburg hemma med 3-0 efter tre mål av Cristiano Ronaldo och Karim Benzema var glad efter vinsten.

Karim Benzema och hans lagkamrater hade ett knivigt läge inför returen i Champions League mot Wolfsburg. Efter att ha förlorat den första kvartsfinalen med 2-0 på Volkswagen Arena var det dags för de båda lagen att spela på Estadio Santiago Bernabéu. Matchen avgjorde Cristiano Ronaldo helt själv och efter matchen sa portugisens lagkamrat Karim Benzema att man går för att vinna Champions League och La Liga.

– Jag är väldigt glad över att vi tagit oss till semifinal. Idag var en otrolig kväll och våra fans stöttade oss under hela matchen, det är tack vare dem som vi vann matchen. Vi är väldigt glada efter matchen som var väldigt tuff och vi är ett bra lag med många bra spelare, vi kommer kämpa till slutet. Nu vinner vi Champions League och La Liga, sa fransmannen i den mixade zonen efter matchen.

Uppgifter: Eden Hazard klar för Real Madrid

Real Madrid skall enligt rapporter från Spanien ha värvat Chelseas mittfältare Eden Hazard, uppger den spanska hemsidan OkDiario via Daily Star. Den belgiske playmakern kommer att gå till Real Madrid för en summa av 32 miljoner pund. Real Madrids tränare Zinedine Zidane sägs ha ”uppfyllt sin dröm” genom värvningen av Hazard. Det sägs även att 25åringen har kommit överrens med klubben om sina personliga villkor i dealen.  Journalisten Eduardo Inda har blivit citerad: ”Eden Hazard är klar. Summan har blivit accepterad av spelaren och av Chelsea”. Vidare sägs det att ankomsten av Hazard till Bernabeu kommer att leda till att andra nyckelspelare i klubben kommer att behöva lämna till sommaren. Det rapporteras att både James Rodriguez och Isco kan komma att gå till Premier League och kommer definitivt lämna klubben.

 

Läs mer om Champions League på Silly Season Sverige

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply